Om Osteopat & Fysioterapeut Tina K. Rasmussen

Jeg er Autoriseret Osteopat og Fysioterapeut, og jeg har behandlererfaring siden 2010, hvor jeg har specialiseret mig indenfor behandling af gravide, nybagte mødre og babyer med adskillige kurser, både i Danmark og i udlandet.

Graviditetsgener, efterfødselsgener og gener hos baby
Gennem onlineOsteo vil jeg hjælpe gravide, nybagte mødre og babyer med graviditetsgener, efterfødselsgener og forskellige udfordringer hos baby. Rigtig mange gener, som er forbundet med graviditet, kan lindres væsentligt eller afhjælpes helt med den rette hjælp. Mit ønske er, at jeg gennem onlineOsteo kan hjælpe endnu flere, end jeg kan i Klinikken, TeamOsteo, som jeg er medejer af, og hvor jeg behandler patienter til daglig.

 • Autoriseret Fysioterapeut og Osteopat
 • Medejer af klinikken TeamOsteo i Aarhus
 • Behandler mødre og babyer til dagligt
 • Udfører ca. 800 babybehandlinger om året

Færre smerter og mindre babygråd
Min mission er, at kvinder, både før og efter deres fødsel, samt nybagte forældre i det hele taget skal få viden og redskaber til at lindre eller afhjælpe de mest udbredte gener i forbindelse med graviditet, fødsel og gener hos baby. Det er min klare overbevisning, at babyer altid græder af en årsag, og at mange af de udfordringer, som et utal af forældre får at vide de skal lære at leve med, kan behandles og spare dem for mange timers fortvivlende babygråd.

Hvad er osteopati?
Som Osteopat kigger jeg på hele kroppen og ikke mindst på, hvordan forskellige kropsdele påvirker hinanden. Derfor er det heller ikke altid dér, hvor generne mærkes, at den primære behandling sættes ind. Spændinger, uregelmæssigheder eller nedsat bevægelighed i ét område, kan nemt komme til udtryk som gener i en hélt anden region af kroppen. Uddannelsen, som er en 5-årig overbygning til uddannelsen som fysioterapeut, har jeg taget ved The International Academy of Osteopathy sideløbende med mit arbejde som fysioterapeut.

Find hurtigt hjælp i et online kursus
Rigtig mange gravide, nybagte mødre og babyer går rundt med helt unødige smerter og gener, som kan lindres eller afhjælpes. Det håber jeg at kunne ændre på ved at omsætte min viden og erfaring til e-bøger og online kurser med øvelser og teknikker, som er nemme at følge, og som kan udføres derhjemme i trygge omgivelser.

Se mine kurser her

Tina K. Rasmussen
Autoriseret Osteopat D.O., M.R.O.DK.
Autoriseret Fysioterapeut
Speciale i babybehandling &
Medlem af Dansk selskab for pædiatrisk osteopati

Osteopat Tina K. Rasmussen fra onlineOsteo.nu (1)

Følg onlineOsteo.nu på Instagram
Her deler jeg mine erfaringer med at behandle gravide, mødre og babyer.

 • onlineOsteo.nu

  “Rigtig god video. Den er let at følge, mens man sidder med sin baby. Jeg kender til mange øvelser, man kan lave til baby, der hjælper fordøjelsen, men langt størstedelen af dem, der vises i videoen, kendte jeg faktisk ikke. Så, jeg kan helt sikkert anbefale kurset. Jeg kan se, hvordan teknikkerne lindrer på min babys mavekneb.”

 • onlineOsteo.nu

  “Jeg har haft stor succes med at bruge videokurset herhjemme. Det er en god og rolig video som guider én igennem behandlingen, den er nem at følge og man kan let have den til at køre mens man masserer sin babys mave. Jeg bruger Tina’s teknik hverdag, og kunne slet ikke undvære dem 🙏🏻En varm anbefaling herfra!”

 • onlineOsteo.nu

  “Vi har tidligere købt dit mave-massage-kursus, som vi har haft stor glæde af. Vi har en lille pige på nu 4 mdr som havde en del mavebøvl for nogle måneder siden og massagen hjalp og fik gang i systemet 🙂

  Hun kan generelt godt lide massage, så måske kan kropsmassagen blive en del af vores putteritual. Vi har endnu ikke fået indført et ritual, men det er vist på tide nu, så det vil vi prøve. Mange hilsner fra nogle tilfredse kunde”

 • onlineOsteo.nu

  “Min søn nyder massagen, og det har helt klart hjulpet på hans fordøjelsesproblemer. Jeg har brugt kurset ca. hver anden dag i en uges tid. God og letforståelig instruktion til babymassage, hvor de forskellige øvelser vises og forklares””

 • onlineOsteo.nu

  “Jeg kendte slet ikke til alle de øvelser i forvejen og har ellers forsøgt mig med en masse i forhold til maveøvelser. Alt i alt et super godt program”

 • onlineOsteo.nu

  “Min baby har nu to gange haft stor forløsende afføring efter at have givet hende denne omgang massage, og så er mor jo glad! 😊 Det fungerer godt at blive guidet igennem massagen, så man får en fornemmelse af, hvor dybt og hvor længe de enkelte steder skal masseres”

 • onlineOsteo.nu

  “Varm anbefaling herfra. Jeg har fulgt kurset og været enormt glad for det! Jeg synes, øvelserne er godt forklaret og nemme at følge. Min ellers meget livlige baby, ligger stille og nyder det i samtlige minutter.”

 • onlineOsteo.nu

  “Massagen har hjulet min datter med at lære at sove i egen seng. I en meget lang periode havde jeg vugget hende i søvn eller siddet med hende, imens hun sov pga. væske i ørene. Efter nogen tid med massagen har hun fundet ro og tryghed, så hun kan falde i søvn i sin egen seng 💚 ”